søndag 12. april 2009

Påskekveld hos Ulrikke

På Langfredag inviterte Ulrikke masse folk bort, siden hun var aleine heime og ville ha besøk.
Men vi ble ikke så mange likevel da. Vi som kom var meg, Marius, Magnar og Tore. Vi satt litt ute i kveldssola, før Ulrikke kom på at vi skulle ha pysene(altså guttene) mot jentene! Så vi gikk for å finne noen ting vi kunne gjøre.
Det vi gjorde ble da:
1. Kortspill, idiot - som guttene vant; såvidt!
2. Loppe oppi boksen også alle spise en is så fort man kunne - guttene vant igjen, jeg og ulrikke ekke så flinke til å spise is fort.
3. Først ta en bit av et eple som ligger i en skål med vann(uten hender selvfølgelig), også ta en sjokolade opp fra en bolle med mel i(digg med deig i ansiktet, -ikke sant?), før man måtte springe en runde ut fra veranda døra og inn hovedinngangen. -Her vant jentene, takket være Ulrikke!
4. I den siste delen så sang vi singstar, en mot en, altså det ble Ulrikke mot Marius(med E6) og meg mot Tore(med Neste Sommer) - Og her vant både jeg og Ulrikke, så ble en klar seier til jentene på denne delen.
Mens sluttresultatet ble da uavgjort(æsj..) Men jentene tar igjen en annen gang!(Bare det ikke er poker...)
Altså, vi spilte klespoker etterpå. Jeg og Ulrikke kom på siste plass.. Men vi hadde undertøyet på fortsatt da, men likavel..
Etter det så satte vi på rovdyr, for Marius hadde ikke sett heile. Så blei det te at vi satt og skravla litt før vi dro heim.
Fint å sitte ute i kveldssola!

Tror de begynte med en slags rompe dans, men det blei til fugledansen, tror Sasha ville være med :p

En koslig kveld var det ihvertfall! Så får ta det igjen en annen gang igjen også^^

-Snakkes ;p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv noe morsomt og/eller fint da!