søndag 26. april 2009

Bilkjøring, skarverenn og familie middag.

Først i 4-tida på Fredagen så begynte vi å kjøre oppover mot Hol. Det er ikke akkurat en kort tur kan man si. Satt i bilen i nesten 4 1/2 time i strekk, er jo "bare" 30 mil opp til hytta! Fikk en liten stopp på en matbutikk og kjøpte oss litt mat også da. Men ååå.. Det blei litt kjedelig i bilen etterhvert.

Wops.. Look what happened ->
Vel, så vi var framme(nedafor) hytta i halv 9 tida. Og da var det om å gjøre å komme seg opp til hytta. Vi hadde håpa på at snøen hadde smelta så vi kunne kjøre opp, men den gang ei. Gikk greit å gå opp forbi den første hytta, for der var det noen, men så og tråkke egne spør i nesten en meter med snø noen steder. Puh.. tungt.. ihvertfall med en bag på skuldra som ikke var lett! Men litt over 9 hadde vi fått alt opp(ikke for å ta ære, men jeg gikk ihvertfall flest ganger opp og ned og bært mest!) Men må jo være litt snill iblant også. Vel, på Lørdagen kom vi oss faktisk ganske "tidlig" opp, blei felles hyttefrokost rundt kl 10, og rundt 12 var vi kommet oss ned til Geilo. Vi gikk først rundt på "skarverenn-salget" og så litt.

Jeg fikk en fleece jakke, "flue"solbriller og nye sko! ->Før vi traff på Farmor og Isabell(søskenbarn) med mann(Asle) og baby(Anneliv). Gikk litt med dem, før Isabell og de dro for å plukke opp Arild og Liv som hadde blitt ferdige med å gå skarverennet. Mens farmor ble med oss litt til, etterhvert kom vi oss opp i sentrum av Geilo, hvor vi møtte de andre og gikk på Peppes. Det ble også planlegging av kvelden, fant ut at vi skulle grille nede på utleie hytta te Liv og dem, siden det var enklere med bebisen der. Også ble det litt styr når Asle og Isabell skulle hente Bestefar Gunnar, for han tok jo ikke telefonen. Men litt om og men så gikk det. Rundt 6-tida på kvelden gikk vi ned til hytta. Klar for grilling. Det ble også litt feiring av bursdagen til Hannah, som er nå til Tirsdag. Koslig kveld!:) Farmor og Bestefar sov på hytta våres til Søndagen, mest fordi de hadde lova Hannah det. Rundt 9-tida(overraskans tidlig) ble det frokost på alle oss, og så tidlig som rundt halv 11 stakk Asle, Isabell og Anneliv opp om en tur, før de tok turen ned til Froland igjen.

Ho lille Anneliv, bare 5 måneder gammel!
På veien ned, heim over igjen. Så ble det en felles rastetur med Liv, Arild, Farmor og Bestefar, før veiene skiltes. Farmor og Bestefar skulle ta tog fra Sandvika inn til Gardermoen, og rekke et fly nordover igjen. Og vi andre skulle hjem, vær til sitt.
Koslig å se de igjen, med tanke på at det nå var et år sida sist jeg så Farmor og Bestefar. Har ikke blitt noen nordlandstur så ofte i det siste, men egentlig like greit synes nå jeg.

Men nå er det på høy tid å si natta! Norsk tentamen i morra.. YEAY.....

-Snakkes!

1 kommentar:

Skriv noe morsomt og/eller fint da!