tirsdag 7. april 2009

Hyttetur!

Vel, tenkte dere skulle være så heldige å få en liten oppdatering om hva som skjedde på hytta! Ikke at det var så mye egentlig men.. Jeg fekk jo tatt over 200 bilder så!(slapp av, skal ikke legge ut alle bildene her, så god tid/tålmodighet har jeg så absolutt ikke!)

Fredag:
Gjorde egentlig ikke stort annet enn å kjøpre opp dit, og bære opp en haug med ting når vi først kom opp te fjellet. Etter å ha pakket ut, og spist noen (litt merkelige) bønner i tomatsaus og potetstappe, så hadde jeg, mamma og pappa en liten spørrestund. Hadde kjøpt Se&Hør som hadde over 400 spørsmål, 370 av dem ble spurt. Ikke fullt så mange ble besvart(av de som ikke satt med fasit, MOHAHAHA!) mens Ari Behn, Jens Stoltenberg og ehm.. en kjedelig person til var rett og slett så uinteressante at de ikke ble spurt om!


Bonnie søta var ikke like glad for å tilbringe de neste 3 timene i et lite bur baki bilen, det ble jo en pause da men.


Stearin lys har vi alltid masse av på kveldene, skikkelig koslig. Min jobb som regel å slokke dem på kvelden.

Lørdag:
Våknet opp til strålende vær med blåhimmel og sol! Utrolig deilig egentlig. Spiste en god frokost med egg og heile pakka, typisk hyttefrokost. Også lagde jeg moltekrem(NAM) mens mamma stekte opp noe kjøtt vi skulle ha til middag når bestemor og bestefar kom opp. O
g rundt 2 tida dukka de opp. Vi satt en god stund ute i sola og kosa oss. Helt til sola forsvant bak en gigantisk sky som kom ut fra ingentin(teite sky.)
Så da startet vi på middagen isteden, etter middag så gikk vi en liten tur bort til fos
sen og så før vi gikk tilbake(pappa kan ikke gå så langt, merker etter operasjonen fortsatt). Før vi satt i sola og kosa oss med kake og moltekrem. Rundt halv 8 tida begynte bestemor og bestefar på hjem veien igjen, og da ble aggregatet slått på så vi andre fikk sett litt på tv.


Bonnie og bestefar i solveggen, like før bestefar får et vått kyss av Bonnies tunge der!


Søte lille bestemor ^^



Palmesøndag:
Sol idag også, men det var en sur vind i tillegg, etter å ha spilt noen runder kasino, gikk vi ut en liten tur, bortafor fossen idag også, fikk "brøyta" oss ned til vannkanten(den egentlige vannkanten, men vannet er jo så tappa ned nå...) og satt i sola, satt littegrann før det ble for grøssig, og gikk tilbake til hytta igjen. Her satt vi og
spiste litt kaker fra dagen i forveien. Og spilte et par runder med 10 000(tror pappa vant begge gangene...) Jeg satte meg for å lese litt på en ny spennende bok(skyggenes gate - Joy Fielding, veldig bra bok!) Mens pappa og mamma tok en liten tur ut igjen, andre veien denne gangen. Da de kom tilbake igjen, så ble det middag, taco idag. Veldig godt! Og etter det ble det litt tv-titting igjen, men mamma la seg tidlig, og pappa slo av aggregatet mens jeg satt igjen i stua og tegna litt før jeg tok meg en tur ut i måneskinnet. Uheldigvis uten kameraet. Men var ute en halvtimes tid, ble i mye bedre humør av det!
Før det ble "natta" på meg også(satt innpå rommet å tegna isteden, mens jeg tappa solcelle batteriene)


Fint -Ikke sant?


Hele familien i sola, utenom meg som står for kameraet da selvfølgelig.



Mandag:
Nok en dag med sol og en sur vind, men ikke så ille som dagen i for veien, så det ble til at vi satt i solveggen litt over en time før vi tok fatt på selve ryddinga for denne gangen. Jeg tok meg av en rask støvsuging av hytta mens pappa ordna noe på tv'en og parabolen(som han ikke fikk til). Var heime rundt 6-tida den kvelden.

(Ingen bilder fra Mandag, ikke mer ledig plass på kameraet mitt..)

Vel, det var det for denne gangen.
-Snakkes!

1 kommentar:

  1. Høres ut som om påska har vært nydleg te nå, Therese!:) Også er du veldig flink til å skrive hva du har gjort i ferien i bloggen din, imens jeg bare skriver sånn: Påska har vært bra te nå, fint vær! Blablabla...
    Så, cred til deg:)
    Kos deg resten av påska, vennen!:)
    Glad i deg<3

    SvarSlett

Skriv noe morsomt og/eller fint da!