søndag 12. april 2009

Påskeaften, ikke like bra start for alle.

Ble vekt av pappa rundt halv 9 tida, så ut til å bli en veldig fin dag.
Da jeg kom ned, var det et skikkelig brak ute, Bonnie hadde skremt to rådyr som var i hagen. Den ene kom seg fint over gjerdet uten noen problemer, og kom seg ut te skogen på andre sida av jordet. Den andre var ikke så heldig derimot. Da den ble skremt, så fikk den ikke til å hoppe over gjerdet ut, så den klarte å dette og brekke nakken. Vi fikk Bonnie inn i hui og hast, og jeg måtte sjekke om rådyret fortsatt levde. Og uheldigvis gjorde det det. Det lå og gulpa opp blod, og hadde en mørk flekk bak nakken. Så da ble det endel ringing for å få tak i viltnemda. Men innen vi hadde fått tak i de, så hadde rådyret dødd av skadene. Vi fikk lagt det i en søppelpose, så det ikke skulle ligge i hagen så alle kunne se det. Viltnemnda skulle komme innom senere og hente det.
Mamma var veldig lei seg for dette rådyret. Overlevd hele vinteren med så masse snø, også kommer Bonnie og skremmer det omtrent til døde.
Men, sånt skjer iblant. Er jo ikke Bonnie sin skyld heller :)
Så kom vi oss endelig i gang, en liten tur i butikken føre vi kjørte opp på Lifjell!
Første jeg måtte gjøre på Lifjell var å få stilt inn vekta på sk
ia mine ordentlig. Jeg veier jo ikke akkurat det samme som jeg gjorde i 7.-8.klasse lengre, for å si det mildt!
Også ble det kjøpt heiskort, til meg og Hannah
for resten av dagen. Vi sto i bakken fra ca. halv 12 til kl 4, da heisen stengte. Var en veldig fin tur. Hadde knall sol hele tida, litt mange folk i bakken til tider, men det gikk jo greit! Iblant stoppa vi innom mamma og pappa som satt i sola på sida av bakken, og fikk i oss litt mat. Før det var full fart igjen. Veldig morro, ble utrolig sliten i beina etter å ha stått så mye, lenge sida nå. Men verdt det!
-Snakkes!

2 kommentarer:

  1. Stakkars rådyr :/ uff..
    men men, sånt skjer.

    Hørtes gøy ut i bakken :D

    Kom til å tenke på her for litt sia, at det bare er litt over ett år til at vi ikkje kommer til å gå i samme klasse lenger, eller møtes hver dag, eller noe sånn! Det kommer til å bli savn!

    SvarSlett
  2. Stakkars ja. Syns de er så søte, men som sagt ja, sånt skjer xp

    Var veldig morro :D blei til og med solbrent i ansiktet xD og er det enda.. Yeay.. :p

    Det kommer til å bli RART!:s Men vi skal holde kontakten! :D

    SvarSlett

Skriv noe morsomt og/eller fint da!