onsdag 31. mars 2010

Påska 2010

Mye bedre påskevær i 2009!

Vel da var det påske igjen. Idag var egentlig planen å reise på hytta. Men da vi våknet opp med øs pøs regn, nesten sludd, og 0 grader, da frista det ikke så veldig mye. Sjekka nettet, og da det var kommet 5 cm våt snø oppe på fjellet allerede, så var det lite sannsynlig.. Tenk om vi hadde blitt ståans fast i de siste kleivane opp på fjellet liksom.. Kjipt..
Så idag ble det en bytur isteden. Kjørte avgårde til Herkules i regnværet og var der i noen timer. Fikk handla litt klær og fikk et par sko av mamma(tusentakk!). Sånne gladiator sandaler - syns de er så fine :) Blir godt med sommer nå! En positiv ting med regnet, snøen forsvinner selv om det regner. Opphold mesteparten av ettermiddagen ihvertfall da :) Men er meldt endel regn utover. Ikke opphold før neste uke engang - LENGE til :o!
Nå sitter jeg og mamma og ser på påskekrimmen på NRK1, snart ferdig vel og merke :) Så da er det nok rett opp i senga. Skal bli godt det å - problemet er at jeg ikke er trøtt.. xD
Men anyways - Natta om ikke så lenge da :)! Og sorry for dårlige og få innlegg fortida, men været er ikke det beste, og har dessverre ikke fått tatt kameraet mitt ut så altfor mye i det siste..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Skriv noe morsomt og/eller fint da!