mandag 22. februar 2010

Los Cristianos 2010

Heihei! Igår var jeg da "endelig" hjemme igjen etter en uke i Tenerife. Var godt å komme seg litt bort, når det først ordna seg sånn nogenlunde med hotellet selvfølgelig. Da vi kom dit forrige søndag kl 10-11 på kvelden, så var dama i resepsjonen heilt sjokka: "We don't have anything available". Ekstreeemt morro... Fikk midlertidige rom og fikk ringt til reiseselskapet: "Det är inte vår fel"... Det midlertidige rommet var derimot altfor lite, og i kjellern. Vi sov 3 stk i en dobbeltseng, og Gunnhild på madrass på gulvet. Med håp om å ikke se kakerlakk, som var det første Tante og de så på deres rom. Heldigvis så jeg de ikke! Ellers hadde det ihvertfall ikke blitt mye søvn. Andre dagen hadde heldigvis hotellet ordnet med et ORDENTLIG og VASKET rom til oss. Men likevel var det altfor lite, kun et soverom(2-roms), mens vi hadde betalt og bestilt et 3-roms leilighet. Så resten av uka sov jeg og Gunnhild på madrasser i stua, som vi sjøl måtte ordne og legge bort hver morra. Ikke så altfor morro..
Men utenom det var turen bra:) Været ikke det aller beste, men likevel bedre enn hjemme. 20 grader selv om det øs regna. Ble endel turer ned i Los Cristianos, noen på stranda, og oftere i butikker. Masse god mat(jeg og Gunnhild åt faktisk middag "ute" et sted hver dag). En dag var vi faktisk i dyreparken i Puerto de la Cruz. Veldigveldig morro! Var på både spekkhogger -, delfin- og sjøløve(sel)show :) Tok massemasse bilder, men skal ikke legge ut så mange her, bare de beste ;) Etter min vurdering ihvertfall!
Du får ta en titt og kommentere om du vil - nå er det kvelden på meg. Klokka er nemlig plutselig blitt 00.20. Og prøøøve å ikke sove så altfor lenge, skal vel helst ha stått opp når Eivind kommer innom.. Helst *englefjes* :) -SNAKKES!

Hotellet fra balkongen utenfor resepsjonen.

Endelig fått ordna leilighet og koka dagens kaffi ;)

Mange fine blomster i tropiske strøk!

Middag på Taberna, Mandags kvelden!

"Don't feed the pigeons" - har vi aldri hørt om - dagen etter fikk de et brev under døra x)

"Hatte"trærne i sentrum - fin gå gate så vi fant veien tilbake :)

Nede på stranda på Tirsdags kvelden, fått liiitt brunfarge der tru? (-Nei...)

Søte pippiper i dyreparken - de kosa seg :)

Var 4 spekkhoggere, men en under vann, veldig kult å se på! Ordentlig synkroniserte også!

Egen innhegning med masse løse fugler, de fargerike var veldig glade i mennesker - eller buksekanter?

*Dumdum*dumdum* Haien kommer!

6 delfiner som hoppet høyt og var veldig snåle!

Det MORSOMSTE showet! Selene vet å få oss til å smile og le :) Spesielt når de klappet for seg selv - utrolig snåle!

Safari Shopping Center Torsdagen. Masse merke klær, og spesielt 2 fine klesbutikker(Stradivarius og Encuentro) Fikk kjøpt noen klær, og etterpå var det middag på toppen på "Hacienda Miranda"

Stranda i Playa de las Americas, der tilbringte jeg og Gunnhild endel timer på Fredagen, sol og ikke så mye vind hele dagen! Digg :)

Jørand leker seg i bassenget - Fredagskvelden :)

Hele gjengen på middag for 2.gang på Taberna, etter å ha vært for sent ute for hotellet. Tøffe kelnern tok bildet : "MADAAAM" :P

Søtingane, Gunnhild & Jørand, på vei ned til Los Cristianos, Lørdags formiddag. Overskyet og vind hele dagen, men godt å gå ute, med litt klær på, fordetom ;)

2 kommentarer:

  1. Mange flotte bilder her Therese :) Det haibilde(?) var utrolig tøft! Ser ut til at dere hadde det flott i syden, og det håper jeg dere hadde :) Ha en fortsatt finfin uke :)

    klem Miriam
    (nordlandspia.blogspot.com)

    SvarSlett
  2. Takk Miriam :) Det er en hai ja ;) Var i akvariumet te Loro Parque :)

    Takk^^ - ha en fin uke du også - håpe du får tilbake Doffen snart :) Klemklem^^

    SvarSlett

Skriv noe morsomt og/eller fint da!