onsdag 1. juli 2009

Rar hund

Jeg har en rar hund!
Bonnie heter ho, og hu er snart 5 år gammel, altså i 30-40 åra i hundeår. Men hun oppfører seg absolutt ikke som at hun er såpass gammel. Hver gang det kommer noen så blir hun like glad! Kommer springans til porten, og som oftest med noe i kjeften, kan være alt fra en ball til et lite blad, bare for å vise seg fram.
De fleste bikkjer er jo som regel ganske så glad i deg meste av mat, og eter det som detter ned på gulvet, men Bonnie er nå litt mer kresen i matveien må man si. Hun liker ikke grønnsaker, og spiser de bare om de er veldig godt innblanda i saus og annen mat, og det ikke er så store mengder, hvis ikke blir de rein slikka
og dytta utafor skåla! Merkelig. En ting til hun ikke liker er frukt, hverken eple, vannmelon, pære osv. går ned da. Hun kan ta det i munnen, men får det som oftest fortest mulig ut igjen. Og fordetom hun ikke liker det vi sitter og spiser på, så tigger hun like iherdig.

En ting til med Bonnie er at hun får raptuser innimellom, da springer hun; rundt og rundt og rundt og rundt! Også om vi prøver å få tak i hu utnytter hu det at hu er raskere, og hopper og napper i oss og forsvinner rundt igjen. Litt artig å se på egentlig, men ikke like morro om man skal ha tak i hu! Når hun får raptus mens hun er inne så blir det nå ofte løping på dørkarmer, også blir hu så forfjamsa når hu gjør det.
Men likavel så er hun veldig søt, og jeg er veldig glad i henne ! <3>

-Snakkas

3 kommentarer:

  1. hehe:)
    det er neste som og lese om felix. han er helt sammen.
    men ikke når det gjeler mat da. feix spiser alt han.

    SvarSlett
  2. hehe morro med dyr :D
    veldig fint bilde av dere to btw:)

    SvarSlett
  3. Anne Karin Bergheim7. juli 2009 kl. 22:53

    Bonnie er herlig da - jeg kaller henne ofte "happy" jeg, synes det passer godt til henne ;-)
    .... og så vet hun at jeg alltid har en kilo med Frolic i lomma mi, hehe..... Gøy !!!!!
    Juli og Bagera er oxo veldig glad i henne - de drar meg alltid nedover til dere og rett inn porten.
    Klem fra AnKa

    SvarSlett

Skriv noe morsomt og/eller fint da!